Flammkuchen

Een trend in alle ‘fancy industrial happy beertasting bars’, maar ook héél makkelijk zelf te maken: flammkuchen. Een ‘hapje’ waarmee je je gasten vrolijk stemt, maar ook zeer geschikt voor een Netflix-dag op de bank.

Ingrediënten
– Tortillawraps (medium)
– 125 g zure room
– 125 g crème fraîche
– Eén rode ui, in dunne ringen gesneden
– Eén pakje gerookte spekreepjes

Verwarm de oven voor op 200 graden. Mix de zure room en de crème fraîche. Bestrijk de wraps met het mengsel, verdeel daarna de ui en de spekjes erover. Verwarm de ‘flammkuchen’ ongeveer vijf minuten (tot ze lichtbruin en knapperig zijn) en serveer!

Is dit het?! Ja, dit is het. Je kan natuurlijk ook variëren met bijvoorbeeld geitenkaas en verse vijgen, gekookte ham en paddenstoelen (eerst even aanbakken met een beetje olie, witte wijn, peper en zout) etc. etc.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s