AH restaurantactie, waar kunnen we heen in Arnhem?

Hij is er weer, de restaurantactie van Albert Heijn waarbij je met vier zegels het tweede driegangenmenu gratis krijgt. Waar in Arnhem kunnen we heen?

Raen Lee
Voor 35 euro kan je hier een Aziatisch driegangenmenu gaan eten. Veel mensen zijn laaiend enthousiast over Rean Lee, ik wat minder. Dat kan je hier lezen. Laat je niet leiden door mij, ik ben gewoon niet zo gek op Oosters.

Meem eten en drinken
Voor de betere burger (ook vega) kan je naar Meem! Bij Meem kan je met deze actie a la carte eten. Een gezellige sfeer en een rustig gelegen, zonnig terras.

Ark van Noach
Eén van de Turkse specialiteitenrestaurants van Arnhem. Erg vriendelijk personeel. Een keuzemenu voor 29,50. Zorg dat je trek hebt, de porties zijn hier zeer royaal.

Wong’s paradise
Voor 22,50 kan je hier een keuzemenu nemen in Kronenburg. ‘Chinese tapas’ aldus Wong zelf. Heeft iemand hier ervaring?

Villa Velperweg
De restaurantactieklassieker. Voornamelijk Frans eten op het mooie terras. Lekkere wijnen van Robbers & Van Den Hoogen erbij. Een keuzemenu voor 34,50.

View this post on Instagram

#terras #borrel #diner

A post shared by Villa Velperweg (@villavelperweg) on

Nisantasi
Nog een Turks restaurant. Wij hebben hier een keer gegeten, toen was de afzuiging niet zo best en roken we volledig naar frituur. Hopelijk is dat nu beter, het eten was namelijk prima. Een keuzemenu voor 39,00. Stevig aan de prijs voor deze actie.

King of India
Indiaas in de Kortestraat. Voor 21,50 een keuzemenu. Zéér beperkte keuze (één voorgerecht, twee hoofdgerechten en twee desserts). Niet zo duur, dat niet.

Spice
Spice is inmiddels een Mexicaans restaurant, misschien al heel lang? Ik ben hier zeker tien jaar niet geweest. Ze bieden voor deze actie een a la carte-keuzemenu aan. Zouden ze de wijn nog per centimeter afmeten?

https://www.instagram.com/p/cexuyhghoR/?tagged=spicearnhem

Eetcafé Twins
Een spetter op de Korenmarkt. Ik ken alleen verhalen over blikvruchtjes en carpaccio uit de vriezer. Niet zoveel keuze, wel 21,50.

Nova Munde
Ik heb hier nog niet naar binnen gedurfd omdat ze al maanden op Social deal staan voor 14,00. Dat vind ik voor drie gangen aan de enge kant. Voor de restaurantactie kan je hier a la carte eten, die kaart ziet er best goed uit. Misschien het er toch op wagen?

Donatello’s
Een lekker ordinair pizzaatje is op z’n tijd ook fijn. Snel, simpel eten, veel a la carte keuze. Gegarandeerd kinderen. Moet je zin in hebben.

View this post on Instagram

#EETSMAKELIJK LOVE MY SNOEZEPOES @marieke172 🙏

A post shared by SK_ (@saschakruyshoop) on

Café Stout
Je kan hier a la carte eten. Doe het niet. Of schrijf een verhaal voor mij. U vindt hier wat inspiratie.

https://www.instagram.com/p/BXkkn6KjwdZ/?taken-at=6102898

Ik hoor graag jullie ervaringen over/met de restaurantactie!

 

 

 

Geef een reactie