Eten met Lev?

Wie ben ik en wat doe ik?

De foodbloggers en gezondheidsfreaks vliegen je om de oren. Toch heb ik besloten om in 2016 op mijn eigen manier een blog te starten. Een plek waar ik kwijt kan wat ik heel graag doe: eten, drinken, schrijven en alles wat daarbij hoort. Het gaat mij om de smaken, combinaties en liefde voor eten en drinken. Ik heb weinig met de ‘healthy culture’ die er leeft; wat mij betreft zit het in hem in afwisseling van ingrediënten, goede producten en de balans.

Oké, en verder?

Ik ben Leverne Bruins. 30 jaar en woon in Arnhem. ‘In het dagelijks leven’ ben ik docent Nederlands  op een mbo. Dat is niet zo erg als het lijkt. Dit vak beoefen ik namelijk met veel plezier, maar daarnaast wil ik mijn passie voor schrijven graag benutten en delen. Dit doe ik dan ook via diverse kanalen. Als gevolg daarvan schrijf ik onder andere voor Eigen! Arnhem. 

In mijn vrije tijd ben ik ’s avonds (en ’s middags) veel te vinden in de stad. Van Verheyden tot de Colours, van De Schoof tot The Green Rose. Ik houd van uitgaan en de mensen waarmee ik dat doe. Ik kook graag en veel, en wonderlijk maar waar: ik vind boodschappen doen een heerlijke bezigheid.
Ik kan dagen bezig zijn met recepten, bedenken wat ik ga maken en hoe ik aan recepten mijn eigen twist geef. 

Inspiratie

Ik raak geïnspireerd door de reisjes die ik maak, de gerechten die ik eet in restaurants, mijn familie en vrienden. Als ik een vegetarisch gerecht ‘moet’ maken, vertik ik het om mensen af te schepen met een of andere vegetarische schijf. Ik kook zoveel mogelijk met verse ingrediënten, maar af en toe is een blikkie champignonsoep ook best lekker. Mijn specialiteiten zijn de Italiaanse, Franse en Turkse keuken, daarnaast probeer ik van alles uit.

Ik hoop jullie te informeren en inspireren met mijn recepten (ik zal de champignonsoep uit blik weglaten) en recensies van eetgelegenheden in en om Arnhem.
Voor vragen, opmerkingen en verzoekjes sta ik, uiteraard, altijd open. Het is mijn doel om eerlijk te schrijven over mijn ervaringen, ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,
Leverne

Geef een reactie