Getest: de cheeseburgerpizza van AH

Een cheeseburgerpizza, je moet er maar opkomen. Zelf had ik dit niet uit het schap getrokken, ik zie echter mijn man met een grote lach zwaaiend met deze doos.

Een verse pizza uit het koelvak, delen met een salade erbij op zondag, meestal een fijne keuze.

DokTuzFX0AA-nF0
Deze variant ‘cheeseburger’ is belegd met gehaktballetjes, cheddar, rode ui, augurk en burgersaus. De augurk en saus in aparte zakjes voor na het bakken. 5,49 bij Albert Heijn.
Zes minuten mag deze jongen de oven in. Ik ruik Mac Donalds, bij nader inzien is het vooral de saus en de augurk die zorgen voor vrolijke Macgevoelens.
Ik heb er toch best zin in. Met plezier bestrooi ik de pizza met augurk en vol liefde gaat de saus er zo aantrekkelijk mogelijk overheen.

IMG_1370

Het moment suprême
Wat een rollercoaster. Van: ”gaan we dit echt doen?” naar ”zin in!” naar, ”Eh, nehhh”. Het lekkerste aan de pizza is de augurk. Dat is een treurige conclusie, vind ik. Het gehakt smaakt uiterst raar en heeft niets te maken met ‘hamburger’. En WAT doet doe jalapeno erop?!  Verdorie pittig en onaangekondigd. De korst is wat droog, al ben ik sowieso geen korstenknager. De ui is mild, dat is oké want na een ‘originele’ cheeseburger (ja, van de Mac) proef je die oude ui de volgende dag nog. De tomaat heeft wat versigs, daar kan ik weinig van zeggen.
Al met al een fiasco met te weinig smaak voor te veel geld.

Ik voel me bijna uitgedaagd om zelf een betere variant te maken. Bij interesse kunt u me bereiken. Of nodig jezelf uit.

Geef een reactie