Kant-en-klaar-maaltijden: Thaise gele curry

Ik eet eigenlijk nooit kant-en-klaar-maaltijden, maar alles voor het schrijven hè. Vandaag:

Wat eet ik? Thaise gele curry: gemarineerde kip, jasmijnrijst, gele currysaus, babymaïs, ui en waterkastanjes. 4,39. Albert Heijn.

IMG_0532

Wat verwacht ik: wat slappige groenten, een net te pittig sausje, een vrij grote portie. Ik hoop natuurlijk op een aangename verrassing, ik reken er niet op.

Wat vind ik? Zo’n trog ziet er op het eerste gezicht zeker niet beregeil uit. Het ruikt in de magnetron al wel écht lekker. Ik ben positief verrast! Een lekkere maaltijd die (met mijn kennis) weinig wegheeft van een kant-en-klaar-maaltijd. Portie prima, nét iets te veel voor mij, voor een ander goed, denk ik. Verdeling tussen rijst, saus en kip/groenten niets op aan te merken. De rijst is wat kleverig, al past dit prima bij de romige curry. De sugar snaps (die bleken er ook in te zitten) zijn ietwat slap, niet storend. De waterkastanje geeft een bite aan de maaltijd. 4,39 mooie prijs.
Als ik niet had geweten dat dit uit een verpakking kwam, had ik het mogelijk niet geraden.
Als je man/vrouw alleen moet eten en niet zo’n kokert is, dit is een goeie!

IMG_0535

Score (1-10): 8,0

Geef een reactie