Netflix: Nailed it

Mensen zien falen op een grappige manier, dat vinden we soms best leuk. Voldoet Nailed it, deze bakserie van Netflix hieraan?

Wat is het?
Drie kandidaten per aflevering krijgen twee bakopdrachten van twee juryleden en een presentatrice. Ze krijgen een voorbeeld en moeten het baksel zo goed mogelijk namaken. Per aflevering kan er 10.000 dollar gewonnen worden.

Voor wie is dit?
Liefhebbers van MTV-en TLC-shows vinden dit vast leuk. Mensen die geen series kijken voordat ze naar bed gaan. Tijdsverdrijfzoekenden.

nailedit2

Wat vind ik?
Ik houd van kookshows, vooral Masterchef vind ik heerlijk. Na twee afleveringen Nailed it ben ik gestopt. Mijn god, wat een mega Amerikaanse show. Veel geschreeuw, overdreven mensen en hysterie. Ik vind het moeilijk om te bepalen wat er gecast is en wat niet. Alles misschien?
Ongelofelijk hoe vies de kandidaten zitten te rommelen met hun baksels. Ook soms enigszins grappig.

nailed it

Conclusie
Het rare gefrummel met eten is mooi vermaak. Ik moet toegeven dat ik wel gegniffeld heb om de intens lelijke creaties die de ‘bakkers” weten te maken. Het Amerikaanse getetter is me echter echt te heftig. Tenenkrommende personages en dom geschreeuw.
Ik zou het geluid best uit willen doen maar dan gaan alle mogelijk leuke grappen verloren door matige vertaling.
Seizoen 2 is aangekondigd, 94% van de kijkers liket dit programma. Ik deel de mening van het gros dus niet. Laat je weten wat jij ervan vindt?

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie